Magunkról

Miért minket válasszon?

 • Mert rendelőnkben nagy tapasztalattal, empátiával és elhivatottsággal rendelkező szakemberek várják Önt, akik saját szakterületükön kiemelkedő szakmai színvonalat képviselnek, szaktudásuk garanciát jelent az Ön számára.
 • Mert a legmodernebb, csúcstechnológiát képviselő 4D ultrahang készülékkel várjuk Önt.
 • Mert nekünk mindig Ön áll a középpontban.
 • Mert rugalmasan és maximális diszkrécióval kezeljük kéréseit, igényeit.
 • Mert másutt készült vizsgálatokról összefoglaló szakmai konzultációt is nyújtunk.
 • Mert szükség esetén további diagnosztikus vizsgálatokat (CT, MR, izotóp) tudunk szervezni, illetve kórházi, klinikai háttér biztosításában is segítséget nyújtunk.
 • Mert az Önök igényei alapján igyekszünk bővíteni szolgáltatásainkat, illetve kialakítani további szakemberekkel együttműködéseinket.

Orvosaink

Dr. Doros Attila

Dr. Doros Attila

radiológus, intervenciós radiológus, egyetemi docens

A Semmelweis Egyetem sikeres elvégzése (1991) óta foglalkozik radiológiával. Elsősorban a hasi kórképek diagnosztizálásában szerzett tapasztalatokat, emellett az érrendszer komplex vizsgálata, és a mellkasi diagnosztika, nyaki és egyéb lágyrészek vizsgálata említendő meg. Fő aktivitása az úgynevezett intervenciós radiológia, különböző erek és vezetékek katéteres tágítása, daganatroncsoló kezelések végzése, illetve a szervátültetéssel kapcsolatos diagnosztikus tevékenységek. Hagyományos röntgen diagnosztikával 1991 óta, ultrahang vizsgálatokkal 1992 óta, CT (computeres tomográfia) végzésével és értékelésével 1994 óta, angiográfiával és katéteres terápiával pedig 1998 óta foglalkozik. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján dolgozik, az itt működő radiológia részleget vezeti, oktat, konzultál.
Dr. Weszelits Viola

Dr. Weszelits Viola

radiológus

A Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinikáján kezdtem dolgozni 1983-ban. „A 3-dimenziós CT-angiografia szerepe a cadaver májátültetésben: a pre-és posztoperaív vizsgálatok jelentősége.” címmel készítettem PhD dolgozatomat. Az elmúlt években számos hazai és külföldi kongresszuson tarottam előadásokat. A radiológia tipikus konziliárius jellegű szakterület, ami elsősorban diagnosztikával foglalkozik, bár számos esetben terápiás lehetőséget is jelent. Minél többet tudok egy betegről (kórtörténet, klinikai státusz, laborleletek), annál pontosabb diagnózist állíthatok fel esetében. Fontosnak tartom a klinikusokkal való közös munkát, gondolkodást. Hiszek a szakmám jelentőségében, és szerencsésnek tartom magam, amiért valóban szeretem a munkámat.
Szakmai orientáció: A radiológián belül elsősorban ultrahang és CT diagnosztikával, valamint mammografiával foglalkozom. Rendszeresen végzek ultrahang és CT-vezérelt interventiós beavatkozásokat (biopszia, drainage, transrenalis drain behelyezés, jelölés), de pancreas szigetsejt átültetést is alkalmaztam már.
Nyelvtudás: angol, német
Dr. Nyitrai Márta

Dr. Nyitrai Márta

radiológus szakorvos, főorvos

Nagy jártasságot, tapasztalatot szerzett a hasi, kismedencei, pajzsmirigy, lágyrész, alsó végtagi- és nyaki ér ultrahang vizsgálatok mellett különösen az ízületi, mozgásszervi vizsgálatok terén.
Dr. Szelei Nóra

Dr. Szelei Nóra

radiológus szakorvos, adjunktus

1997-ben végzett a Semmelweis Egyetemen, azóta foglalkozik radiológiával. 1998-óta folytat ultrahang vizsgálatokat (hasi, kismedencei, nyaki, nyaki lágyrész, egyéb lágyrész, here, emlő, ill. nyaki-, hasi- és végtagi erek UH vizsgálata). 1999-óta foglalkozik CT vizsgálatok értékelésével. 2001-ben szakvizsgázott. 1997-től a Szabolcs u.-i Kórházban (HIETE, SOTE, OGYK), majd 2007-2014-ig az Állami Egészségügyi Központban (ÁEK) - Honvédkórházban dolgozott. 2014-óta az Országos Korányi Tbc és Pulmonlógiai Intézet Radiológiai Osztályán adjunktus. 2007. óta dolgozik különböző magán egészségügyi szolgáltatóknál, 2013. óta a Raditec Kft-nél végez CT és MR vizsgálatokat, emellett a 2011. óta a Szentendre Egészségügyi Intézményei (SZEI) Radiológia szakrendelőjében is dolgozik
Dr. Horváth Zsuzsanna

Dr. Horváth Zsuzsanna

radiológus

1991-ben végzett A SOTE-n. A Honvédkórházban 1997-től dolgozik, jelenleg már csak részmunkaidőben, mely mellett több magán egészségügyi szolgáltatónál is jelen van. 2002-ben radiológia szakvizsgát tett. 1998-tól nagy számú vizsgálat során tapasztalatot szerzett a hagyományos röntgen, ultrahang és CT diagnosztika területén, az utóbbi években MR vizsgálatokat is értékel. Has-kismedence, lágyrész, pajzsmirigy, ízületi és ér ultrahang vizsgálatokat végez. A CT és MR diagnosztikán belül kiemelt figyelemmel fordul a hasi és ízületi diagnosztika irányába.
Dr. Rudas Gábor

Dr. Rudas Gábor

radiológus szakorvos, egyetemi docens

Dr. Rudas Gábor docens, radiológus szakorvos. 1979-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát. 1979-től 1982-ig a Vas megyei Markusovszky Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályán dolgozott. 1982-2001 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Gyermekklinikáján végezte munkáját; 1991-től a Radiológiai Osztály vezetője. 2001-2005 között a linzi Frauen- und Kinderklinik (Ausztria) Radiológiai Osztályának Erste Oberarztja, majd 2005-2006 között a bécsi St. Anna Gyermek- és Ifjuság Egészségügyi Centrum és Rákkutató Intézet Radiológiai Osztályának Erste Oberarztja. 2006. február 15-étől a Semmelweis Egyetem MR Kutatóközpontjának igazgatója. (Az általa vezetett intézet egy sor teljesen új eljárást vezetett be Magyarországon az MR diagnosztikában – fMRI, MR Spektroszkópia, DTI, Traktográfia, a diffúziós vizsgálatok széles köre -, ill. MR kutatásban. Kutatási területei az intézetben elsősorban az alapkutatásokra terjednek ki, mint pl. a tanulás, a fájdalom érzékelés, a látás, a hallás, ill. az ambyopia területén fMRI módszerrel, vagy a Neonatális Hypoxiás-Ischaemias Encephalopáthia vizsgálata, ahol H-MR Spektroszkópiával, Diffúziós mérésekkel, Traktográfiával teljesen új információkhoz jutottak.) Csecsemő- és Gyermekgyógyászatból 1984-ben, Neonatológiából 1988-ban és Radiológiából 1992- ben szakvizsgázott, 2007-ben PhD fokozatot szerzett. A kezdetektől fogva műveli és tanítja is a gyermekgyógyászati ultrahang diagnosztikát, a magyar radiológusok szakmai közösségének ismert és elismert tagja.
Tagja a Magyar Radiológusok Társaságának, ill. a Gyermekradiológus szekciónak; a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, a Magyar Neuroradiológus Társaságnak valamint az Európai Gyermekradiológus Társaságnak és az Osztrák Radiológus Társaságnak.
Fő érdeklődési köre a neonatalis- és gyermekonkológiai radiológia, valamint a gyermek neuroradiológia. Többször volt hosszabb tanulmányúton az Egyesült Államokban, Kanadában, Heidelbergben, Grazban és Bécsben valamint 1998-ban elnyerte az angol Királyi Gyermekgyógyász Társaság Visiting Fellowshipjét.
Magyar és idegen nyelvű közleményeinek és előadásainak a száma meghaladja a háromszázat.

Dr. Várady Sándor

radiológus szakorvos, főorvos

Kíváló tapasztalattal rendelkezik a radiológia, ultrahang területén, a csecsemő ultrahang vizsgálatok specialistája.
Brassói Ildikó

Brassói Ildikó

röntgen szakasszisztens, szonográfus

2004 óta dolgozik szonográfusként. Az elsők között volt Magyarországon, akik 3 és 4D technológiával vizsgáltak kismamákat. 2004 és 2008 között A Brendon Babamoziban dolgozott, jelenleg a Szentendrei 4D Ultrahang Centrumban foglalkozik ultrahang diagnosztikával.
Dr. Tasáry Ilona

Dr. Tasáry Ilona

bőrgyógyász

Szegeden az Orvostudományi Egyetemen végeztem, majd a Bőr-nemibetegségek és kozmetológia szakvizsga után Kecskeméten a Megyei Kórház Bőrosztályán, majd hosszú évekig Nagykőrösön a Bőr- és Nemibeteg-Gondozó vezető főorvosaként dolgoztam. Kecskeméten, Budapesten folytattam magánorvosi tevékenységet elsősorban a hagyományos bőrbetegségek területén. Későbbiekben több szakmából is képesítést szereztem (klinikai onkológia, megelőző és népegészségtan). Dolgoztam az ÁNTSZ keretében tisztifőorvosként, budapesti kórházakban kórházhigiénikusként is. A szentendrei magánorvosi rendelés elindításával visszatértem szeretett alapszakmámhoz, a bőrgyógyászathoz.
Szentes Annamária

Szentes Annamária

pszichológus

Szentes Annamária vagyok, klinikai gyermek-szakpszichológus, pár- és családterapeuta. Szakmai tapasztalataimat elsősorban a SE AOK II. sz. Gyermekgyógyászati klinikán szereztem, ahol krónikus beteg gyerekek és családjaik pszichés gondozását folytattam. Emellett rendszeresen vezetek csoportokat gyerekeknek és felnőtteknek, valamint pár- és családterápiákat. Munkámban rendszerszemléletet, valamint integratív szemléletet követek, mely során egy elfogadó, bizalmi légkörben, személyre szabott technikákkal segítem a hozzám fordulókat. Úgy gondolom, hogy önmagunk jobb megismerésével, személyiségünk fejlesztésével, egy reális énkép és jövőkép kialakításával kiegyensúlyozotabban élhetjük mindennapjainkat. Problémák, melyekkel hozzám fordulhat:
 • életvezetési problémák, önértékelési nehézségek
 • gyermeknevelési, párkapcsolati és családi problémák
 • hangulati zavarok, szorongásos panaszok
 • krízishelyzet, veszteségekhez kapcsolódó nehézségek
Dr. Spartá Romana Patrizia

Dr. Spartá Romana Patrizia

pszichológus

Olaszországban születtem, beszélek magyarul, olaszul és angolul. Édesanyám magyar, édesapám olasz. Tizennégy éves koromig szülőhazámban jártam iskolába, majd szüleimmel Magyarországra költöztünk, így a középiskolát Budapesten, a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban végeztem. A Padovai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, majd klinikai dinamikus pszichológia szakon másoddiplomát szereztem. 2003-ban A Padovai Tudományegyetem Kutatóintézetében Prof. Alessandro Angrilli pszicho-biológus egyetemi tanár irányítása alatt részt vettem a diszlexiában és egyéb tanulási problémákban szenvedő gyerekek ECG-s és tesztvizsgálatában. 2008 óta Magyarországon dolgozom. Legfőbb területek: a meddőség lelki okai, párterápia, személyiség pszichológia. Angol es olasz nyelven is tartok konzultációt.
Varró Ágnes

Varró Ágnes

gyermekpszichológus

Pszichológus, gyermek- és ifjúság klinikai szakpszichológus jelölt.
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar pszichológus képzésének sikeres elvégzése óta foglalkozom pszichológiai tanácsadással és konzultációval gyermekek, fiatalok és felnőttek számára egyaránt. A pécsi egyetemi évek alatt karitatív jelleggel élményterápiás elemeket tartalmazó foglalkozásokat vezettem szegregált közösségben élő általános iskolásoknak. A Kaposi Mór Oktató Kórház Gyermek Pszichiátriai gondozójában ticcel, enuretikus és szeparációs helyzetekre adott fokozott reakciójú tünetekkel, gyermek pszicho-diagnosztikával foglalkoztam. Emellett a pszichiátriai centrum osztályán elsősorban pszichotikus állapotokkal és a hangulati affektív élet zavaraival élőkkel dolgoztam. A Pedagógiai Szakszolgálatnál elsősorban gyermek pszicho-diagnosztikát, szülő konzultációt és képesség vizsgálatot végeztem. Sokat találkozom teljesítmény és szociális szorongó fiatalokkal. Serdülő csoportok vezetésében is sikerült már gyakorlatot szereznem. Munkám mellett fontosnak tartom folyamatos továbbképzésemet: a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Pszichológiai szakképzésén gyermek- és Ifjúság klinikai szakpszichológus jelölt vagyok.

Írjon nekünk!

Kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

Név:

Email cím:

Telefonszám:

Üzenet